За портала

агенции за превод

След като броя на агенциите за преводи вече стана доста голям, а и те най-често (с малки изключения разбира се) предлагат стандартна преводаческа услуга ние решихме, че е време да поемем ново предизвикателство. Предизвикателство, което да скъси пътя между преводачите и крайните им клиенти, като от това определено печелят и двете страни.

портал за преводачи

И понеже обичаме предизвикателствата, пътя от идеята до реализирането ѝ беше извървян достатъчно бързо, за да видите готовия продукт сега пред вас.

Не си създаваме илюзии, че това е най-доброто на което сме способни и което посетителят (било то преводач или клиент) очаква – винаги може и по-добре. Затова и занапред ще поемаме нови предизвикателства и ще даваме най-доброто от себе си, за да подобрим предлаганата услуга както за преводачите, така и за възложителите на този сайт.

Разбира се, разчитаме на активното участие на всички потребители в този сайт, най-вече от страна на преводачите. Давайте смело идеи и предложения за подобрения и нововъведения на сайта, за да може с времето да добива по-голяма популярност.