Профил на Красимир Иванов

Красимир Иванов преводач с английски и немски език
22 години опит 0 приключени проекта Пазарджик
8.00лв. / страница 0лв. от приключени проекти
английски език

Мога да предложа на вашето внимание ниски цени на дума за превод от български на и от чужд на чужд език и обратно на книги, наръчници, инструкции, медицински и силно специализирани текстове в различни области, преводач с английски и немски език

Колко струва преводът?

Общоприетият в България стандарт за калкулиране на писмен превод е по метода на преводната страница, въз основа на изходящия (преведения текст). Една преводна страница се равнява на 1800 символа преведен текст, с включени интервали.

При калкулиране на цена за превод трябва да се вземат предвид освен езикът, сроковете за изпълнение, така и специфичната терминология, форматът на изходния текст и всички други необходими допълнителни услуги, които биха могли да окажат влияние върху нея.

Използвам и специализиран софтуер, който помага да изпълнявам обемни поръчки в кратки срокове, да създаваме преводна „памет“ и терминологична база данни, което ускорява преводния процес и предпазва от неточности.  Използвам също и  специфичната и предпочитана от Вас терминология – достатъчно е само да ми я зададете.

Приключени проекти (0)

  • Този потребител няма активни проекти.