Превод от руски на английски

  • Оферти5
  • Бюджет 100.00лв.
  • Средна стойност на офертите 30.80лв.

Публикуван на 18.02.2019

Активен

Описание на проекта

Търся преводач с доказан опит в преводи на учебни материали по математика и физика с отлично владеене на руски и английски. Текстовете са на руски и трябва да бъдат преведени на английски. 

Обявената стойност е символична, крайната цена ще бъде определена според договорката с преводача базирана на цена на страница и време за приключване на възложените проекти. Става въпрос за много страници с информация за превод които са разделени на теми и ще бъдат превеждани на части. На преводача ще бъде предоставена малка част от страници за превод и проверка качеството и скоростта на услугата. При успешно приключване на задачата, ще дъдат предоставени допълнителни материали. 

Информация за възложителя

1 публикуван(и) проект(и) 0 участващи преводачи
Член от: 18.02.2019
Кандидати преводачи (5)

Симона Йорданова

Преводач с английски и руски език

София

2 години опит

Работил по 0 проекта

8.00лв.

за 10 дни

Здравейте.
С огромно удоволствие бих превела учебният материал. Завършила съм основното си образование в руско училище, гимназия – в Американският колеж в София, а вмомента съм в Бристолския университет в Англия. Говоря свободно и двата езика и няма да имам никакъв проблем с материята, тъй като споменатите предмети са ми преподавани и на двата езика.
Мога да направя превода за 8лв. на страница, а относно времето – ориентировачно е. Тъй като казахте, че материалът е разделен на части, предполагам, че толкова би ми отнело за 2-3. Ако се запозная с него бих могла да Ви дам доста по-точна преценка.
Мога да направя превод на преценена от Вас част, за да прецените дали искате да ми възложите задачата.

зл

Преводач с английски, руски и турски

Шумен

1 години опит

Работил по 0 проекта

30.00лв.

за 6 дни

Здравейте,
завъших успешно Езикова гимназия миналата година паралелка- английски и руски. В момента съм студентка 1 курс Приложна лингвистиа с английски и руски. Ежедневно превеждам текстове от английски и от руски. Спазвам срокове.

Павла Сивова

преводач с руски и английски език

София

5 години опит

Работил по 0 проекта

100.00лв.

за 10 дни

Здравейте, сумата и дните са ориентировъчни, тъй като не съм наясно със спецификите на проекта. Ще се радвам да преведа малка част от Вашия текст, за да определите нивото ми и да прецените дали желаете да работим заедно.

Григорий Иванов

преводач с английски и немски език

Плевен

3 години опит

Работил по 0 проекта

6.00лв.

за 3 дни

Здравейте, превеждам от и на руски и английски, като цената зависи от броя думи на сраница и обема на четивото. Ще се радвам да работя с вас и съм склонен и към дългосрочни проекти. При интерес може да ми пратите примерен текст и сами да оцените верността и качеството на превода.

Приятен ден!

Альона Желева

Преводач с английски и руски

Варна

13 години опит

Работил по 0 проекта

10.00лв.

за 7 дни

Здравейте!
Превеждам от руски език на всякаква тематика, тъй като руският ми е майчин език. Трябват ми само няколко дни да се запозная с материята ако не ми е позната. Имам преведено учебно помагало на А.В. Бахолдин – ОПТИЧЕСКИЕ МИКРОСКОПЫ от руски на български език. Преводът е правен за частен клиент, не за издателство, но мога да предоставя малка част от него за информация. Бих направила пробен превод, за да се уверите в правоспособността ми.
Благодаря, че разгледахте кандидатурата ми!