Блог

Администратор
22.02.2019
Февруари 2019 Няма коментари

Как да изберете качествени преводачески услуги?

В свят, в който общуването е възможно най-лесното нещо, всеки има нужда от качествени преводачески услуги. Вярно е, че има много програми за превод от един на друг език. Но когато става въпрос за бизнес кореспонденцията и надеждна и акуратна информация в корпоративния сайт, то от изключително значение е качеството на езиковия превод – богатството на езика, правилната граматика и стилистиката на изказа.

Вижте 3 важни въпроса, които да си зададете преди да се доверите на преводаческа агенция.

При търсене на преводи обикновено се взема под внимание фирмата от колко време е на пазара, каква е цената за страница и какъв е спектъра от предлаганите езици. Има обаче други важни фактори, на които трябва да се обърне внимание при избор на преводаческа агенция.

Как се гарантира качеството на преводаческите услуги?

В повечето фирми не е ясно кои са преводачите, с които работи агенцията – дали са българи или чужденци и дали не ползват някакъв вид машинен превод. В www.portal-prevodachi.com имената на преводачите са известни. Можете спокойно да разгледате техния опит и конкретни области, в които е специализирал. По този начин гарантираме качеството на предлаганите преводачески услуги

Имате ли възможност за избор на преводач?

Всеки от преводачите, който се е регистрирал в www.portal-prevodachi.com е със собствената си визитна картичка и предлаганите услуги. Всеки от тях е специализирал в определена насока в дадения език, както и за писмен или устен превод. Така можете спокойно да изберете най-правилния преводач, от който се нуждаете – дали ще е в силно специализирана техническа област или ще е неспециализиран текст. В нашия портал можете да изберете вида чужд език и след това ще имате списък с имената на преводачите и техните визитни картички.

При подаване на поръчка за превод има ли ясни условия за цени и срок на изпълнение на езиковите преводи?

Когато става въпрос за бизнес, времето е ограничено. Фирмите се нуждаят не само от качество, но и от бързина на езиковите преводи. Също така цената не е без значение. Има случаи, когато текстовете за превод са обемни, например превод на сайт. Тогава възможността да се подава навременно преведената част е от ключово значение. В такива случаи е добре да имате ясни и конкретни срокове, защото в повечето случаи бизнесът губи от забавянето на превода.

Без значение от какъв езиков превод имате нужда, ние предлагаме доказано качество в преводаческите услуги.

Ако имате нужда от езикови преводи на английски, немски, френски, руски, румънски, турски, арабски и т.н., влезте в портала www.portal-prevodachi.com, от търсачката изберете съответния език и намерете своя преводач.

Коментарите не са позволени